Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

«Ярмарок вакансій» за професією «військовослужбовець»

Переглядів: 650

В рамках проведення загальнообласного дня «Ярмарок вакансій» за професією «військовослужбовець» 19.07.2017 у Вільнянському районному центрі зайнятості проведено ярмарок вакансій. У заході взяли участь безробітні, колишні військовослужбовці, учасники АТО.

Начальником відділу взаємодії з роботодавцями Кириченко Оксаною надано інформацію про ситуацію, що склалася на ринку праці району, про нові сучасні засоби пошуку роботи, про працевлаштування на наявні вакансії, можливість отримання, зокрема, тимчасової роботи, про професійне навчання як додатковий шанс знайти роботу, про самозайнятість, як один із альтернативних видів працевлаштування, про підвищення власної відповідальності за працевлаштування.        

Представник  Вільнянського районного військового комісаріату Верещага Іван ознайомив присутніх з умовами проходження служби за контрактом та можливостями, які відкриваються перед «контрактниками»: соціальне, медичне забезпечення, пільги на освіту та інше.

Начальник Вільнянського бюро правової допомоги Крохмаль Ольга проінформувала присутніх про послуги, які надаються у бюро ветеранам АТО, умови звернення та основну проблематику юридичних питань.



« повернутися до списку новин