Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Захід для молоді «Хочу. Можу. Треба».

Переглядів: 761

Працівники Вільнянського районного центру зайнятості 26.09.2017 року відвідали Солоненський та Новогупалівський НВК з профінформаційним заходом для учнівської молоді «Хочу. Можу. Треба».

Директор Людмила Величко та спеціаліст центру зайнятості Тетяна Отиско ознайомили учнів з професіями та спеціальностями, що користуються попитом на ринку праці району та області, розповіли про можливості працевлаштування за обраними професіями в районі та в межах області. Надала інформацію про потребу підприємств, установ і організацій у кваліфікованих кадрах, перспективи розвитку ринку професій, вимоги до професій, можливості професійного росту в процесі трудової діяльності, а також про те, як треба вибирати свою майбутню професію і яких помилок при цьому можна припуститися.

Також учнів було ознайомлено з інноваційним проектом  «START PROFI Обирай. Вирішуй. Дій.», який має на меті запобігти молодіжному безробіттю шляхом створення передумов цілісної системи професійної орієнтації молоді, інтегрованої в діяльність усіх зацікавлених у ній сторін; формування у шкільної молоді стійкої мотивації до праці, прагнення жити і працювати в Запорізькому краї; сприяння усвідомленості професійного самовизначення школярів, їх творчому та інтелектуальному розвитку.



« повернутися до списку новин