Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

прийом з надання соціальних послуг мешканцям територіальної громади

Переглядів: 604

22.06.2018 в приміщенні Павлівської ОТГ фахівцями Вільнянської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості в режимі віддаленого робочого місця проведено черговий прийом з надання соціальних послуг мешканцям територіальної громади.

         Під час заходу представник служби зайнятості провів низку зустрічей з громадянами та адміністрацією, де обговорювалися наступні питання:

  • надання інформації щодо актуальних вакансій по Вільнянському району та м. Запоріжжю;
  • умови та порядок реєстрації, перереєстрації безробітних та обліку осіб, які шукають роботу, призначення допомоги по безробіттю;
  • методологія пошуку роботи на оновленому Інтернет-порталі державної служби зайнятості та інших сайтів з пошуку роботи»;
  • можливості професійного навчання безробітних та надання їм профорієнтаційних послуг;
  • взаємодія з органами місцевого самоврядування в аспекті легалізації зайнятості та стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць.

Також в ході прийому було виявлено, що Павлівській сільській раді зараз потрібен соціальний робітник на постійній основі для обслуговування та надання послуг людям похилого віку, які мешкають в с. Павлівське та Спасівка.  Заробітна плата – посадовий оклад 3723 грн. плюс премії, всі соціальні гарантії. Детальна інформація з питань працевлаштування у відділі надання соціальних послуг Павлівської ОТГ за телефоном (06143) 4-61-39.



« повернутися до списку новин