Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Презентація роботодавця ІП «СЖС Україна»

Переглядів: 588

Вільнянською районною філією Запорізького обласного центру зайнятості 7 лиcтопада 2018 року було проведено презентацію іноземного підприємства «СЖС Україна» - представництва міжнародної компанії, яка спеціалізується на послугах в області контролю кількості та якості, експертизи, випробуваннях та сертифікації.

 

Представники ІП «СЖС Україна» Капля Олексій Анатолійович та Малоіваненко Олена Володимирівна проінформували присутніх про історію, розвиток та роботу підприємства в сучасних умовах, про потребу у кваліфікованих працівниках, про умови та оплату праці.

 

Зараз для підприємства найбільш затребувані є такі спеціалісти як контролери та інспектори з якості. Рівень заробітної плати в компанії складає від 7000 грн.

 

Презентацію роботодавця відвідали 24 особи, які перебувають на обліку в службі зайнятості. Наприкінці заходу були проведені індивідуальні співбесіди з кожним бажаючим працевлаштуватися.

 

Дізнатися більше про вакансії можна в офісі компании за адресою: Запоріжжя, вул. Незалежної України, 57-б (біля Цирку) або за телефоном 0504923382.



« повернутися до списку новин