Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

День відкритих дверей у Вільнянському РЦЗ

Переглядів: 691

В рамках проведення «Місячника зайнятості жінок» у приміщенні Вільнянського районного центру зайнятості 24 квітня 2018 року відбувся День відкритих дверей, під час якого для жінок , що перебувають на обліку, було проведено конференцію з представниками Вільнянського бюро правової допомоги, Вільнянської центральної районної комунальної лікарні.

Заступник начальника Вільнянського бюро правової допомоги Яковлева Ольга Борисівна розповіла про соціальну програму Уряду України – надання безоплатної правової допомоги населенню, про надання консультацій та допомоги в оформленні юридичних документів та питання гендерної політики.

Лікар акушер-гінеколог Вільнянської центральної районної комунальної лікарні Кудильчак Олена Хасанівна надала інформацію про надання послуг та консультацій жінкам при зверненні до лікарні.

Спеціалісти Вільнянського РЦЗ висвітлили питання з надання службою зайнятості послуг по профорієнтації, професійному навчанню та працевлаштуванню. Надали інформацію щодо наявності вільних робочих місць для працевлаштування безробітних, про організацію громадських робіт та проведення робіт тимчасового характеру.



« повернутися до списку новин