Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

до Міжнародного дня інвалідів в Україні

Переглядів: 950

Напередодні відзначення Міжнародного дня інвалідів в Україні та в рамках проведення Декади зайнятості осіб з інвалідністю, у тому числі учасників антитерористичної операції 23 листопада 2017 року Вільнянським районним центром зайнятості проведено спільний захід за участі представників управління соціального захисту населення Вільнянської районної державної адміністрації Світлани Томчаковської, управління Пенсійного фонду Надії Бєрєснєвої та спеціаліста Вільнянського бюро безоплатної правової допомоги Ольги Яковлєвої.

С.Томчаковська надала інформацію щодо послуг, які надаються особам з інвалідністю: можливість проходження навчання за обраною професією (спеціальністю); отримання матеріальної допомоги на оздоровлення та інше.

Представник управління Пенсійного фонду Н. Бєрєснєва повідомила про зміни, які відбулися після прийняття пенсійної реформи, відповіла на запитання та запропонувала в індивідуальній формі додатково проконсультувати зацікавлених осіб.

Спеціаліст бюро О. Яковлєва поінформувала присутніх про послуги, які надаються населенню, умови звернення та основну тематику проблемних питань. Також застерегла про активізацію шахраїв, які займаються телефонним вимаганням коштів у довірливих людей. Крім того, повідомила присутніх про те, які документи для працевлаштування за кордоном на законній основі повинен мати громадянин.



« повернутися до списку новин