Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

профорієнтаційний захід

Переглядів: 775

У Вільнянському районному центрі зайнятості 22.11.2017 на базі центру кар’єри «PROFI ЦЕНТР» спільно з ДНЗ «Запорізьке машинобудівне вище професійне училище»відбувся профорієнтаційний захід.

Фахівець з профорієнтації Тетяна Отиско разом з викладачами Запорізького машинобудівного вищого професійного училища ознайомили випускників Вільнянської ЗОШ №2 з професіями та спеціальностями, за якими навчають у закладі та користуються попитом на ринку праці району та області, розповіли про можливості працевлаштування за обраними професіями в регіоні.

Проведена професійна консультація щодо опанування навичок самопрезентації та складання резюме. Випускники були ознайомлені з прикладами відео-резюме безробітних.

Була надана інформацію про потребу підприємств, установ і організацій у кваліфікованих кадрах, перспективи розвитку кар’єри, можливостей професійного росту в процесі трудової діяльності, а також нових методів пошуку роботи та підвищення конкурентоспроможності на ринку праці, їх працевлаштування.



« повернутися до списку новин