Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Віддалена робота. Міф чи реальність?

Переглядів: 364

09.07.2019 фахівці благодійного фонду «Карітас Запоріжжя» в рамках проекту «Сприяння працевлаштуванню» та «Зміцнення соціальної згуртованості» провели майстер клас для громадян, які перебувають на обліку у Вільнянській районній філії. Учасниками були люди з інвалідністю, яким законодавчо надається першочергове сприяння в працевлаштуванні, але на практиці кількість пропозицій традиційної роботи невелика. Тому тема заходу «Віддалена робота. Міф чи реальність?» зараз досить актуальна, а з розвитком інформаційно-комунікаційних технологій ще більше набирає обертів.

Учасники майстер класу дізналися які переваги та недоліки існують в роботі на дому, передумови, таланти та схильності людей, які бажають зануритись у цю сферу, кожен бажаючий мав змогу провести спільний аналіз своїх вмінь та навичок.

Наступним етапом був експрес-огляд професій для роботи на дому, детально обговорювались та визначались основні вимоги та навички для роботи в Інтернеті. Учасників ознайомили з затребуваними та популярними професіями, серед яких:

- Копірайтер;

- Веб-дизайнер;

- Піар, звязки з громадськістю;

- Розробник мобільних додатків;

- Таргетолог;

- Онлайн –консультант;

- Адміністратор групи в соціальних мережах.

Під час визначення та ознайомлення з актуальними професіями, учасники по кожній з них отримували корисну інформацію про ресурси для самоосвіти та подальшого працевлаштування. Були обговорені алгоритми як брати замовлення та як перевірити роботодавця.

Наприкінці заходу зацікавлені учасники майстер класу обмінялись контактними даними з організаторами для подальшої взаємодії та участі в майбутніх івентах.

Дякуємо БФ «Карітас Запоріжжя» та сподіваємось на подальшу співпрацю!



« повернутися до списку новин