Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Міжнародний день людей похилого віку

Переглядів: 635

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. А в Україні це також і День ветерана.

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

Працівниками КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Вільнянської районної ради,  організовано святкування Дня людини похилого віку для ветеранів війни та праці. До привітань зі святом приєдналися голова Вільнянської районної ради Салякін А.О., депутат Вільнянської районної ради Дончик Т.Г., начальник управління соціального захисту населення Вільнянської районної державної адміністрації Балабанова С.А.  і фахівці Вільнянської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості. Директор Л. Величко висловила вдячність до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків та вручила присутнім солодкі подарунки. В рамках проведення святкового дня був організований благодійний обід, музичний супровід здійснювали тріо «Джерело».

Міжнародний день людей похилого віку покликаний висловити визнання особам старшого віку за їх внесок у розвиток людського потенціалу та економіки, звернути увагу суспільства на проблеми глобального постаріння населення. Довге життя – ознака доброго здоров’я. Пам’ятаймо і надалі про свій невідплатний борг перед ветеранами та громадянами поважного віку. Робитимемо все, щоб вони щоденно відчували повагу і турботу, мали гідний рівень життя, не втрачали суспільної активності.

 

 



« повернутися до списку новин