Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ

Переглядів: 715

Вільнянським районним центром зайнятості 12 жовтня 2017 року було проведено презентацію роботодавця ТОВ « НВП «Ріст».

Менеджер з персоналу ТОВ «НВП «Ріст» Ейсмонт  Альона Ігорівна проінформувала присутніх про розвиток підприємства у теперішніх умовах. В зв’язку з розширенням виробництва підприємству на роботу потрібні кваліфіковані робітники: слюсар, токар, електрогазозварник, оператор верстатів з ЧПУ, електромонтер, маляр, будівельник, підсобні робітники, охоронники. За інженерно-технічними спеціальностями: начальники гальванічного, інструментального та штампувального цехів, інженер-конструктор, інженери-технологи, контролер ВТК, бухгалтер, економіст, системний адміністратор, менеджер з продажів.

Було висвітлено питання про характер роботи, умови та оплату праці для найманих працівників. Заробітна плата для робітника без досвіду роботи складає від 4000 грн. Але за відрядно-преміальною системою її кінцевий розмір залежить від фактичного виробітку.

Презентацію роботодавця відвідали 18 осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості. Наприкінці заходу були проведені індивідуальні співбесіди з кожним бажаючим працевлаштуватися на запропоновані робочі місця.

Бажаючим (7 особам) запропоновано особисто відвідати виробництво з подальшим працевлаштуванням.

Підприємство розташоване за адресою: Вільнянськ, Софіївська, 5. Детальну інформацію по вакансіям можна отримати за телефонами: (050) 322-37-76, (050) 454-31-13, (050) 342-88-89, а резюме направити на електронну поштову скриньку hrrostltd@gmail.com.



« повернутися до списку новин