Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Інформаційно-просвітницький захід «Вчись, працюй, Україну будуй!»

Переглядів: 312

10 грудня 2019 року відбувся масовий інформаційно-просвітницький захід

«Вчись, працюй, Україну будуй!», організований Вільнянською районною філією Запорізького обласного центру зайнятості. Представники 11 навчальних закладів області І – ІV рівнів акредитації  зібралися  у будинку культури, щоб розповісти абітурієнтам , що саме у них можна отримати найкращу освіту.
            Урочистим словом привітала всіх запрошених начальник відділу організації профорієнтації Запорізького обласного центру зайнятості Житова Олена Федорівна, яка у своєму виступі зазначила що працювати потрібно на рідній землі та не намагатися шукати кращої долі за кордоном, адже нам потрібні молоді та перспективні кадри для підняття економіки нашої неньки України.

Традиційно основними відвідувачами інформаційно-просвітницького заходу стали учні 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів із м. Вільнянськ та Вільнянського району, батьки, педагоги.

Щоб майбутні випускники не розгубилися у виборі своєї професії і місці навчання , навчальні заклади намагалися якомога чіткіше показати перспективи свого навчання. Чи варто говорити , що в Запорізькій області можна знайти вуз або середній навчальний заклад з величезним вибором спеціальностей і напрямків, відмінним педагогічним колективом , сильною матеріальною і науковою базою, кількістю гуртків і груп на будь-який смак , можливістю творчо розвиватися, отримати подальшу освіту .

Виступ кожної агітгрупи було підкріплено презентацією з фото та відеоматеріалами і у кожної мало свою родзинку.

Запорізький авіаційний коледж імені О. Г. Івченка та Державний навчальний заклад «Запорізьке вище професійне училище», показали танці, пісні та читали РЕП подарувавши всім гарний настрій.

Після виступів всі присутні мали можливість особисто поспілкуватись з представниками навчальних закладів та отримали буклети з інформацією про перелік професій того навчального закладу, який їх цікавив.

 



« повернутися до списку новин