Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Калейдоскоп професій

Переглядів: 641

Вибір професії – це важливий крок, і він повинен бути добре виваженим, цілком усвідомленим. Відомо, що помилка у професійному самовизначенні іноді може призвести до довготривалих пошуків свого місця в житті, невдоволеності не тільки роботою, а й собою. Вибір професії – це друге народження людини. Від того, наскільки вірно вона обере свій життевий шлях, залежить, яке місце у суспільстві вона буде займати.

7 серпня Вільнянська районна філія завітала до дитячого оздоровчого табору «Маяк» с. Вільноандріївка. В змагально-мотиваційному заході «Калейдоскоп професій» взяли участь  40 дітей, які  із задоволенням помандрували з нами на 50 років уперед, та намалювали герб майбутнім професіям бухгалтера і таксиста.  Наша мандрівка була дуже цікавою, діти висловили впевненість у тім, що скоро автомобілі будуть літати під зеленими хмарами, а бухгалтер буде працювати на проекційному комп’ютері.  Всі присутні із задоволенням взяли участь у цікавих інтерактивних іграх  та конкурсах.  

Слід відзначити, що інтерес до робітничих професій в учнівської молоді нині зростає. Діти починають усвідомлювати, що нехтувати робітничими професіями не варто: саме той, хто опанує найближчим часом робітничу спеціальність, матиме у майбутньому найбільше шансів знайти роботу.



« повернутися до списку новин