Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Щодо підтримки підприємців

Переглядів: 468

Знайомтесь, Дарина, 27 років, одинока мати, яка виховує 7-річного сина. Проживає в с. Дніпровка Вільнянського району, що дуже віддалене від обласного та районного центрів. Коли на сході розпочалися бойові дії, дівчина прийняла непросте мужнє рішення та пішла добровольцем стримувати збройну агресію наших сусідів. Якщо поглянеш на цю тендітну, молоду жінку то ніколи не скажеш, що вона виконувала свій військовий обов’язок нарівні з чоловіками, але це саме так.

         Після повернення до мирного життя Дарина стикнулася з рядом психологічних, матеріальних, житлових проблем, а також труднощів у працевлаштуванні. Дівчина потребувала допомоги та психологічної підтримки в процесі адаптації до мирного життя. Вона звернулася до Вільнянської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості, де під час спілкування з спеціалістами розказала про свою мрію, що наштовхнуло на думку запропонувати Дарині започаткувати власний бізнес.

         Дівчина зацікавилася пропозицією і була направлена на «Курси підприємницької діяльності у сфері малого бізнесу» в Одеський ЦПТО. Час, який вона провела в Одесі, запам’ятався дівчині, як один з яскравих моментів її життя. За її відгуками, вона дізналася багато нового на лекціях. Крім того мала змогу відвідати у вільний час пам’ятки культури весняної Одеси.

         Після повернення після навчання Дарина успішно захистила бізнес-план на тему «Роздрібна торгівля» та отримала кошти для започаткування власної справи. Робота з Дариною продовжується – вона перебуває під індивідуальним супроводом щодо підтримки підприємців.



« повернутися до списку новин