Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Презентація роботодавця – Державна прикордонна служба України

Переглядів: 911

Вільнянським районним центром зайнятості 15 лютого 2018 року було проведено презентацію Державної прикордонної служби України для громадян, які перебувають на обліку в службі зайнятості та шукають роботу.

 

Старший офіцер окремого регіонального центру комплектування м. Бердянськ проінформував присутніх про критерії набору до військової служби за контрактом в сухопутних та морських прикордонних загонах.

 

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вік, освіта, придатність за станом здоров’я до військової служби, фізична підготовка, психологічна та професійна придатність.

 

Умови та місця служби – здійснення заходів з охорони державного кордону України у підрозділах в Запорізькій та Херсонській областях (патрулювання в контрольованих прикордонних районах, робота з паспортними документами в пунктах пропуску, огляд транспортних засобів); строк дії контракту: від 3 років, повне соціальне забезпечення, стабільна заробітна плата, мінімальна сума якої становить 7250 грн.

 

Військовослужбовці за контрактом мають пріоритетне право вступу до вищого учбового закладу – Національної академії Державної прикордонної служби України з можливістю отримання вищої освіти та офіцерського звання.

 

Серед інших соціальних умов: щорічна відпустка 30 діб, безкоштовне забезпечення військовою формою, безкоштовне харчування під час несення служби в нарядах, безкоштовне обстеження та лікування в медичних закладах ДПСУ.

 

Презентацію роботодавця відвідали 26 осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості. Наприкінці заходу були проведені індивідуальні співбесіди з кожним бажаючим працевлаштуватися за контрактом.

 

За довідками звертатись:

Окремий регіональний центр комплектування м. Бердянськ, вул. Північна (Морозова), 17 а, тел.. 0983788749, http://kontrakt-pdru.at.ua, https://www.facebook.com/kontrakt.dpsu.



« повернутися до списку новин