Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

ДИСТАНЦІЙНИЙ ЗАХІД «ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВЕБІНАР»

Переглядів: 281

В умовах карантину наші спеціалісти з профорієнтації почали застосовувати новітні форми зв’язку з безробітними громадянами, залучаючи їх до дистанційних вебінарів за допомогою платформи ZOOM.

Під час онлайн-спілкування надається інформація про особливості обслуговування клієнтів служби в період карантинних обмежень, варіанти пошуку роботи, рекрутингові послуги тощо. Ознайомлення слухачів з електронними сервісами Державної служби зайнятості, створення електронного кабінету шукача роботи і користування ним.

Впровадження нової форми дистанційної роботи з безробітними у нинішніх умовах доцільне та корисне. Це заощаджує час працівників і клієнтів, адже дає змогу одночасно надати й отримати необхідну інформацію кільком особам без фізичної присутності в одному приміщенні, береже здоров’я людей, збільшує обізнаність безробітних про умови постановки, перебування на обліку в служби зайнятості, пошук роботи тощо.

Інформацію про дату, час та тематику вебінарів викладено на сторінці Вільнянської районної філії Запорізького обласного ОЦЗ у Фейсбук за посиланням: https://facebook.com/pg/voln.rcz/events.

Взяти участь у вебінарі мають можливість не лише зареєстровані безробітні, а й особи, які шукають роботу самостійно. Для цього необхідно попередньо зареєструватись в сервісі ZOOM, встановити додаток на пристрій та приєднатись до заходу за посиланням: https://zoom.us/join.

 



« повернутися до списку новин