Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Майстер-клас «Секрети написання успішного резюме»

Переглядів: 338

27.11.2019 фахівці благодійного фонду «Карітас Запоріжжя» в рамках Декади зайнятості для людей з інвалідністю та учасників АОТ/ООС провели майстер-клас «Секрети написання успішного резюме» для громадян, які перебувають на обліку у Вільнянській районній філії. Учасниками були люди з інвалідністю, яким законодавчо надається першочергове сприяння в працевлаштуванні, але на практиці кількість пропозицій традиційної роботи невелика.

 

Метою майстер-класу було допомогти учасникам знайти роботу для відновлення засобів до існування – пошук роботи, навики самопрезентації та підготовки документів для отримання роботи.

Запрошені ознайомилися більш детально з практичними навиками написання резюме, від якості якого залежить питання працевлаштування, а саме:

 

  • Як правильно скласти резюме , що варто писати та в яких обсягах?
  • Як має виглядати резюме, щоб його помітили серед величезної кількості?
  • Як найкраще описати в резюме свої професійні навички та подати свій професійний досвід?
  • Чи потрібно підкріплювати свою фотографію  і якщо так, то яку?
  • Як краще писати особисту інформацію та професійні навички?

Під час визначення та ознайомлення з актуальними професіями, учасники по кожній з них отримували корисну інформацію про ресурси для самоосвіти та подальшого працевлаштування. Були обговорені алгоритми як брати замовлення та як перевірити роботодавця.

Наприкінці заходу зацікавлені учасники майстер класу обмінялись контактними даними з організаторами для подальшої взаємодії та участі в майбутніх івентах.

Дякуємо БФ «Карітас Запоріжжя» та сподіваємось на подальшу співпрацю!



« повернутися до списку новин