Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Методичні рекомендації для органів місцевого самоврядування щодо використання довідково-інформаційної платформи правових консультацій «WikiLegalAid»

Переглядів: 554

Методичні рекомендації для органів місцевого самоврядування щодо використання довідково-інформаційної платформи правових консультацій «WikiLegalAid» з метою забезпечення доступу населення до правової інформації та консультацій.

Довідково-інформаційна платформа правових консультацій «WikiLegalAid» - -це правнича енциклопедія, яка містить правові консультації, зразки правових документів, складені працівниками системи безоплатної правової допомоги. Вона зрозуміла у використанні та буде корисною для кожного громадянина.

Особливу зручність становить те, будь-хто за її допомогою може швидко та в зручний для себе час отримати вичерпну необхідну інформацію, не виходячи з дому, що надзвичайно важливо в теперішніх умовах карантину.

Крім того, статті постійно приводяться у відповідність до змін у чинному законодавстві, тож при використанні WikiLegalAid користувачу не треба хвилюватись з приводу актуальності отримуваної інформації.

Наступний розділ  за посиланням далі: https://rada.info/upload/users_files/20514445/c93b2033da2dc2a89310674fcdc140f7.pdf



« повернутися до списку новин