Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Вадим Кривохатько зустрівся із мешканцями Вільнянського району

Переглядів: 698

Вадим Кривохатько зустрівся із мешканцями Вільнянського району

         10 жовтня народний депутат України Вадим Кривохатько провів черговий особистий прийом виборців Вільнянського району, який пройшов у приміщенні Вільнянської районної ради. На прийомі були також присутні помічники народного депутата, голова районної ради та голова районної державної адміністрації. Цього разу до Вадима Вікторовича звернулось понад 110 осіб.

         Під час спілкування з вільнянцями було порушено низку тем, що стосуються життєдіяльності мешканців виборчого округу. Громадяни зверталися із різними проблемними питаннями та пропозиціями, які потребують вирішення. Це, зокрема, лікування соціально-незахищених верств населення, ремонти помешкань, реабілітації та лікавання, отримання ліків, матеріальної допомоги тощо.

        В ході прийому Вадим Кривохатько вислухав кожного, хто того дня до нього звернувся. Усі питання, пропозиції та доручення, з якими приходили  мешканці району до парламентаря, буде вивчено, а за результатами їх розгляду буде підготовлено депутатські звернення до різних інстанцій з метою вирішення по суті.

        Вадим Кривохатько постійно проводить особисті прийоми громадян, під час яких кожен може безпосередньо звернутись до депутата.



« повернутися до списку новин