Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Медична рада медпрацівників

Переглядів: 891

10 листопада в актовій залі Вільнянської ЦРКЛ відбулась медична рада усіх медпрацівників району. На раді були присутні голова Вільнянської районної ради Салякін Андрій Олександрович та голова Вільнянської райдержадміністрації Руденко Олександр Андрійович.

Розпочали нараду привітанням заслуженого медпрацівника, Лук'янчук Віри Петрівни, яка 60 років пропрацювала на ниві медицини, з 1956 року. Зараз вона працює завідувачем фельдшерського пункту в селі Українка. Заслужений медпрацівник отримала грамоту та квіти від районної влади за успіхи та досягнення у своїй роботі. Очільники району побажали Лук’янчук Вірі Петрівні успіхів, здоров’я та натхнення у своїй нелегкій, але такій важливій роботі Лікаря.

Нарада була про діяльність лікувально-профілактичних закладів Вільнянського району та завдання щодо їх вдосконалення. Доповідали і про стан надання амбулаторно-поліклінічної допомоги населенню району (Хмара Ольга Володимирівна - заступник головного лікаря), і про стан акушерсько-гінекологічної допомоги (Мельниченко Марина Григорівна - завідувач гінекологічним відділенням), і про діяльність педіатричної служби Вільнянського району (Костенко Оксана Михайлівна - завідувач дитячим відділенням ЦПМСД), і про діяльність неврологічної служби району (Колєсов Олексій Юрійович - завідувач неврологічним відділенням), і про діяльність лікувально-профілактичних закладів району (Іващенко Олег Петрович - головний лікар Вільнянської ЦРКЛ).

По закінченню наради, головний лікар Вільнянської ЦРКЛ подякував районній владі за виділення коштів на ремонт та придбання медичних препаратів, технічного обладнання для лікування хворих. «Ніколи так лікарня за ріки не фінансувалася, як у цьому році. Наші відділення, кабінети, медобладнання стали кращими, новішими» - зазначив Олег Петрович.



« повернутися до списку новин