Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Перша спартакіада - перший успіх!

Переглядів: 665

21 жовтня у Василівському фізкультурно-оздоровчому клубі «Таврія» відбулась перша обласна спартакіада серед сільських та селищних голів, голів районних рад, їх заступників і працівників обласної ради. Змагання були ініційовані та проведені Запорізькою обласною організацією ВФСТ «Колос» АПК України.

Спартакіада проводились із метою залучення сільських та селищних голів до активних занять фізичною культурою та спортом, активізації фізкультурно-оздоровчої роботи серед керівників органів місцевого самоврядування.

Дев’ять команд з районів області прибули на змагання. Серед учасників змагань у складі своїх команд були присутні п’ять голів районних рад, вісім заступників, 63 сільських та селищних голови з: Василівського, Вільнянського, Гуляйпільського, Запорізького, Мелітопольського, Михайлівського, Пологівського, Приморського та Якимівського районів.

Змагання проводились з чотирьох видів спорту:

перетягування канату,

парковий волейбол,

шашки,

настільний теніс.

Команда Вільнянського району здобула перше місце в змаганнях з настільного тенісу. Високі місця і в інших видах змагань дали змогу збірній команді Вільнянського району зайняти перше місце (голова районної ради Салякін А.О.).

За підтримки обласного управління молоді, фізичної культури та спорту всі призери в особистих змаганнях були нагороджені медалями та грамотами, а переможці в командних видах спорту — Кубками.

Районна рада щиро дякує своїм колегам – головам сільських рад, які взяли безпосередню участь в змаганнях:

Віктору Володимировичу Лаврику, Наталі Валеріївні Леончук, Андрію Федоровичу Раковцю, Сергію Васильовичу Чернову, Олексію Сергійовичу Гладишеву, Олександру Миколайовичу Доновському.



« повернутися до списку новин