Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

ярмарок вакансій за професією «військовослужбовець»

Переглядів: 545

10.09.2018 у приміщенні Вільнянської районної філії Запорізького центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій за професією «військовослужбовець» для безробітних та громадян, що шукають роботу. Зі сторони роботодавців виступали офіцери Вільнянського райвійськкомату разом з представниками 25 окремої повітрянодесантної та 79 окремої десантно-штурмової бригад ЗСУ.

В умовах сьогодення військова служба в Збройних силах України за контрактом – є альтернативним повноцінним видом зайнятості населення. Тому робота армійських рекрутерів по залученню кандидатів серед безробітних проходить на системній основі. Тим паче, що в цій пріоритетній для держави сфері відбуваються зміни, тому завжди доречно доносити їх зміст до потенційної цільової аудиторії.

Представники ЗСУ ознайомили присутніх з умовами відбору кандидатів для проходження служби та можливостями, які відкриваються перед «контрактниками»: соціальне, медичне забезпечення, пільги на освіту та інше. Наголосили також про те, що заробітна плата для рядового складає від 8000 грн., а з січня 2019 року планується чергове підвищення грошового забезпечення до 10000 грн. (відповідні зміну вже передбачені державним бюджетом на наступний рік).

Наприкінці заходу відбулися індивідуальні співбесіди, під час яких військові могли предметно поспілкуватись з безробітними та запросити бажаючих на проходження медичної комісії.

Детально про контрактну службу завжди можна дізнатись, звернувшись до Вільнянського РВК за адресою: Вільнянськ, вул. Шевченка, 7-А або за телефонами: (06143) 4-18-42, 4-19-62.



« повернутися до списку новин