Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

ДЕПУТАТИ ОБЛАСНОЇ РАДИ ПРОВОДЯТЬ ПРИЙОМИ ГРОМАДЯН

Переглядів: 661

      З початку 2018 року депутати Запорізької обласної ради Бурка Г.Ф. та Супруненко А.Г. провели чотири особистих  прийоми громадян в приміщенні Вільнянської районної ради.

До депутатів зверталися мешканці міста Вільнянськ та сіл  Вільнянського району.  Заявників,  в основному, турбували   питання роботи закладів охорони здоров’я на територіях, в об’єднаних територіальних  громадах, надання матеріальної допомоги на лікування, безкоштовної медичної допомоги хворим, забезпечення пільговими ліками та засобами гігієни для важкохворих та ін..

Під час прийомів депутати  надали фахові роз’яснення та рекомендації заявникам з порушених питань, а також повідомили про деякі аспекти щодо реформування у галузі охорони здоров’я. Зокрема, що стосується  організації роботи сімейних лікарів,  змін у роботі «швидкої допомоги», забезпечення жителів району лікарськими препаратами за програмою «Доступні ліки».

До відома громадян:

Наступний прийом громадян заплановано на 02 березня 2018 року з 15-00 до 17-00 п в приміщенні Вільнянської районної ради.



« повернутися до списку новин