Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

СПАСИБІ ВАМ ЗА ТРУД НЕОЦІНЕННИЙ

Переглядів: 581

15 червня  2018 року  в глядацькій залі комунальної установи «Вільнянський  районний будинок культури та дозвілля» Вільнянської районної ради  відбувся  тематичний захід та святковий концерт з нагоди Дня медичного працівника. Глядацька зала була заповнена медичними працівниками Вільнянського району. Зі словами привітання  до медпрацівників звернулися голова райдержадміністрації Олександр Руденко, голова районної ради Андрій Салякін, Вільнянський міський голова Наталя Мусієнко. Зі словами вдячності до своїх колег звернувся головний лікар Вільнянської ЦРКЛ Олег Іващенко. В ході привітання медичні працівники були нагородженні грамотами та подяками. 

Голова районної ради Андрій Салякін та голова райдержадміністрації Олександр Руденко, проінформували присутніх про кроки влади, які були направлені на поліпшення матеріально-технічної бази в районі. Спрямовано кошти у сумі триста вісімнадцять тисяч на придбання п яти  компьютерних систем, офтальмоскопу, артроскопу,  ще чотириста тисяч гривень буде спрямовано на ремонт поліклінічного відділення районної лікарні. На передодні свята медичного працівника одним з подарунків став легковик для обслуговування населення, який було вручено сімейному лікарю Михайло-Лукашівської амбулаторії М.М. Головачову. 

Міський голова Наталя Мусієнко вручила сертифікат на придбання медичного обладнання для пологового відділення. У святковому концерті прийняли участь колективи художньої самодіяльності комунальної установи «Вільнянський районний будинок культури та дозвілля» Вільнянської районної ради – народний аматорський вокальний ансамбль «Вільняночка), вокальний ансамбль «Віночок», солісти Віталій Гиря, Тетяна Охріменко, Ніна Кагадєй, Настя Тремасова, соліст тріо «Джерело» Купріяновського сільського будинку культури Олександр Греняк. Медичних працівників привітали учасники танцювального колективу «Реал-Денс» - Михайло-Лукашівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, юна танцюристка Маша Могильова та учасники танцювального колективу «Вікторія». Свято пройшло в дружній і теплій атмосфері.    

 

Відділ культури і туризму райдержадміністрації



« повернутися до списку новин