Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Презентація роботодавця ТОВ «ТЕРА ПАК» для осіб, які перебувають на обліку та шукають роботу

Переглядів: 593

Вільнянською районною філією Запорізького ОЦЗ 27 вересня 2018 року було проведено презентацію роботодавця ТОВ «ТЕРА ПАК» для осіб, які перебувають на обліку та шукають роботу.

         Керівництво фірми проінформувало присутніх про розвиток фірми у теперішніх умовах та про розширення виробництва для задоволення зростаючого попиту серед замовників своєї продукції, а саме big-bags (великих пакувальних мішків). В зв’язку з цим товариству на постійну роботу потрібні швачки-мотористки.

         Оскільки пошив таких мішків не потребує особливої кваліфікації, то для роботи підходять майже всі бажаючі, хто зможе виконувати прості операції на килимових швацьких машинках.

         Щодо режиму роботи, то підприємство працює за залізничним графіком (день/нічь/48). Оплата праці відрядно-преміальна та залежить від особистої ефективності кожного працівника, та може складати від 5000 до 10000 грн.

         Презентацію роботодавця відвідали 18 осіб, переважно жінок. Наприкінці заходу були проведені індивідуальні співбесіди з кожною бажаючою працевлаштуватися на запропоновану вакансію.

         Для подальшого працевлаштування, зацікавленим особам запропоновано особисто відвідати виробництво, яке розташоване за адресою: м. Запоріжжя,  вул. Антенна, 4 (в районі колишнього міського МРЕВ). Також інформацію стосовно цієї роботи можна отримати зателефонувавши (098) 150-70-27. Деталі вакансії на порталі: https://dcz.gov.ua/userSearch/vacancyNum=1013485855

 



« повернутися до списку новин