Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

10 сесія районної ради

Переглядів: 708

23 грудня 2016 року відбулось засідання 10 сесії Вільнянської районної ради VII скликання. На сесії були присутні 24 депутати.

Депутати районної ради заслухали та затвердили звіт голови Вільнянської районної ради, Салякіна Андрія Олександровича, про роботу голови ради протягом 2016 року.

Сіра Валентина Вікторівна - начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Вільнянської районної державної адміністрації, доповіла депутатам про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Вільнянського району у 2016 році. Сесією було затверджено Програму соціально-економічного та культурного розвитку Вільнянського району на 2017 рік.

Також затвердили звіт голови районної ради щодо здійснення Вільнянською районної радою державної регуляторної політики у 2016 рік та план діяльності Вільнянської районної ради з підготовки проектів регуляторних актів у 2017 році.

Всього депутати розглянули 34 питання порядку денного, після чого було оголошено перерву у сесії. Проект рішення «Про районний бюджет 2017» повернений на доопрацювання, його розгляд перенесений на друге пленарне засідання, яке відбудеться у січні 2017 року.



« повернутися до списку новин