Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

ярмарок вакансій за професією «військовослужбовець»

Переглядів: 565

23.05.2018 у приміщенні Вільнянської районної філії Запорізького центру зайнятості було відбувся ярмарок вакансій за професією «військовослужбовець» від райвійськкомату для безробітних та громадян, що шукають роботу.

В умовах сьогодення військова служба в Збройних силах України за контрактом – є альтернативним повноцінним видом зайнятості населення.  Тому робота з комісаріатом по залученню кандидатів серед безробітних проходить на системній основі. Тим паче, що і в цій сфері відбуваються зміни, тому завжди доречно доносити їх зміст до потенційної цільової аудиторії.

Представники Вільнянського РВК ознайомили присутніх з умовами відбору кандидатів для проходження служби та можливостями, які відкриваються перед «контрактниками»: соціальне, медичне забезпечення, пільги на освіту та інше. Наголосили також про те, що заробітна плата зараз підвищилась і для рядового складає від 8000 грн. «на руки».

Наприкінці заходу відбулися індивідуальні співбесіди, під час яких військові могли предметно поспілкуватись з безробітними та запросити бажаючих на проходження медичної комісії.

Детально про контрактну службу завжди можна дізнатись, звернувшись до Вільнянського РВК за адресою: Вільнянськ, вул. Шевченка, 7-А або за телефонами: (06143) 4-18-42, 4-19-62.



« повернутися до списку новин