Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Черговий ярмарок вакансій

Переглядів: 699

     У приміщенні  Вільнянського районного центру зайнятості 20.09.2017 було проведено ярмарок вакансій для безробітних, що перебувають на обліку. Цього разу про свої кадрові потреби присутніх інформували представники Вільнянського райвійськкомату та HR-спеціалісти ТОВ «ЛАРАН 07» — рибопереробного заводу, розташованого в Запоріжжі по вул. Скворцова, 236, який входить до складу компанії Кліон Груп — одного з лідерів у сфері імпорту та торгівлі замороженою рибою та морепродуктами.

       

       Представники Вільнянського РВК — начальник відділення укомплектування Морозов Олександр Борисович та головний спеціаліст Кучерява Тетяна Олександрівна традиційно ознайомили  присутніх з умовами прийому та проходження  військової служби у Збройних Силах України за контрактом. Обговорювалися зміни в законодавстві, можливості фінансового, медичного, соціального та іншого забезпечення для військовослужбовців. Як завжди, всіх бажаючих було запрошено на індивідуальні співбесіди та медичний огляд до комісаріату за адресою м. Вільнянськ, вул. Шевченка, 7-а.

 

      Представники ТОВ «ЛАРАН 07» вже вдруге за останні 2 тижні приймають участь у заходах по підбору працівників серед безробітних Вільнянського РЦЗ. Заступник керівника HR-служби Горулько Катерина Олександрівна та менеджер з персоналу Чудак  Олена Михайлівна  спочатку ознайомили присутніх з історією створення та розвитку компанії, розповіли про  принципи, підходи та стандарти ефективного функціонування підприємства, постачальниками якого є найбільші компанії зі світовим ім’ям більш ніж з 30 країн світу.

         Окремо наголошувалось на системності в роботі з кадровими ресурсами, яка дозволяє максимально ефективно використовувати потенціал кожного працівника. Можливості навчання, підвищення кваліфікації разом з високою мотивацією дають кожному шанс кар’єрного зростання. В компанії постійно відслідковують рівень середньої заробітної плати на ринку праці в регіоні з метою платити своїм працівникам більше (для робітничих спеціальностей від 6000 – 7000 грн.),  що дозволяє тримати плинність кадрів на природному рівні.

         Зараз в зв’язку з введенням в експлуатацію додаткових виробничих потужностей на заводі зросла потреба у працівниках за наступними спеціальностями: тесляр, вантажник, укладальник-пакувальник харчової продукції, прибиральник виробничих приміщень, водій електронавантажувача ,завантажувач-розвантажувач харчової продукції, охоронник, бухгалтер, майстер зміни, керівник відділу прямих продажів, оператор 1С,менеджер по роботі з мережами, менеджер із супроводу мереж.

      

         Тож кожен, хто шукає гідну роботу в стабільній компанії зможе отримати більше інформації зателефонувавши до відділу кадрів: (061) 228-52-80, (067) 619-65-00, (067) 619-47-07, (067) 619-70-39, відвідавши Інтернет-ресурси: www.kliongroup.comwww.facebook.com/veladis або надіславши своє резюме на електронну адресу gorulko.e@klion.net.



« повернутися до списку новин