Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Освітянська нарада

Переглядів: 667

16 грудня у приміщенні загальноосвітньої школі І-ІІІ ступенів № 3 відбулась спільна нарада відділу освіти, молоді та спорту та директорів навчальних закладів району, яку проводив начальник відділу освіти, молоді та спорту Вільнянської райдержадміністрації Крамаренко Олександр Володимирович. Освітянську нараду відвідав голова Вільнянської районної ради Салякін Андрій Олександрович.

Подякував усім директорам за своєчасне освоєння коштів та розповів, що район отримав додаткову субвенцію з державного бюджету 1 млн гривен завдяки зусиллям народного депутата Кривохатька Вадима Вікторовича. На ці кошти було придбано медичне обладнання на суму  200 тисяч гривен, а 800 тисяч гривен розподілені на придбання нових комп’ютерів для шкіл міста та району. Андрій Олександрович розповів про питання, які будуть розглянуті на сесії стосовно освіти та привітав  усіх присутніх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим, побажав злагоди, добробуту у колективах і наголосив: «що роботи ще багато, але спільними зусиллями нам вдасться все».

Нараду також відвідали депутат Вільнянської районної ради Плетень Тетяна Вікторівна та начальник юридичного відділу Вільнянської районної ради Кузмічьов Іван Олександрович, щоб надати роз’яснення питань з орендних відносин та договорів, які заключають директори шкіл з орендарями. Про порядок списання майна.

Після закінчення наради, усі її учасники відвідали наш Вільнянський краєзнавчий музей, де переглянули презентації про адміністративно-територіальний устрій району та історію міста Вільнянськ.



« повернутися до списку новин