Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Ніщо не забуто, ніхто не забутий

Переглядів: 717

17 січня виповнилося 2 роки з дня загибелі відомого «кіборга» Дмитра Фурдика.  Він був хорошим сином, справжнім чоловіком та патріотом своєї землі. Тому цього дня голова Вільнянської районної ради Салякін Андрій Олександрович, голова Вільнянської райдержадміністрації Руденко Олександр Андрійович, заступник міського голови Плахотя Віктор Григорович, батьки, рідні, друзі, побратими відвідали могилу загиблого на Павлівському сільському кладовищі, поклали квіти, висловили слова співчуття вдові, матері та рідним.

Згадаємо, що 1 жовтня 2014 року Дмитро Миколайович був призваний по мобілізації Дніпропетровським військовим комісаріатом до Національної гвардії України та проходив військову службу у 93-ій окремій Механізованій бригаді. Загинув 17 січня 2015 року у бою з російським збройним формуванням в районі аеропорту Донецька. У Дмитра поцілив ворожий снайпер, коли він витягав з-під обстрілу пораненого бійця.

Указом Президента України від 23.05.2015 № 282/2015 за особливу мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).



« повернутися до списку новин