Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Вільнянська районна філія Запорізького ОЦЗ запрошує роботодавців до співпраці

Переглядів: 543

Шановні роботодавці!

5 вересня Кабміном було ухвалено розпорядження, яке дало старт боротьбі з тіньовою зайнятістю. 19 вересня оприлюднено сам текст розпорядження КМУ від 05.09.2018 р. № 649-р «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення».

Ним Уряд доручив Держпраці, ДФС, Пенсійному фонду, Національній поліції, іншим центральним органам виконавчої влади за участю органів місцевого самоврядування провести:
• починаючи з 5 жовтня 2018 року, комплексні заходи, спрямовані на детінізацію зайнятості та доходів населення;
• до 5 жовтня 2018 року інформаційно-роз’яснювальну кампанію про заплановані заходи та неприпустимість допуску до роботи найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин.

Міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади доручено переглянути власні нормативно-правові акти та внести до них зміни з метою посилення контролю за оформленням трудових відносин з найманими працівниками. При цьому ДФСУ, ПФУ, Нацполіція та інші центральні органи виконавчої влади будуть подавати щомісяця до 10 числа Держпраці інформацію про проведену роботу для її узагальнення та подання до 15 числа Мінсоцполітики Кабінетові Міністрів України.

Розпорядження №649-р чинне з 5 вересня 2018 року та доступне за посиланням.

Вільнянська районна філія Запорізького ОЦЗ запрошує роботодавців до співпраці, аби мінімізувати ризики при детінізації трудових відносин з найманими працівниками та скористатися широким спектром послуг та інструментів з арсеналу служби зайнятості.

Наприклад, в якості першого кроку, пропонуємо зареєструватись на порталі служби зайнятості та створити Електронний кабінет роботодавця (ЕКР), який надає можливість он-лайн створювати та керувати власними вакансіями, підбирати претендентів на вільні місця, проходити опитування, отримувати інформацію щодо взаємодії зі службою зайнятості.

Перед використанням радимо переглянути коротку Інструкцію.

Для експрес-реєстрації та доступу до розширеного функціоналу ЕКР необхідно заповнити міні-форму або зателефонувати за номером (095) 40-222-05 та надати співробітнику E-mail, на який буде зареєстровано кабінет.

Реєструйтесь та економте власні ресурси - наші послуги безкоштовні!

-- 
З повагою та найкращими побажаннями,
Вільнянська районна філія
Запорізького обласного центру зайнятості



« повернутися до списку новин