Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

ДО УВАГИ ОТРИМУВАЧІВ СУБСИДІЇ

Переглядів: 882

Постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2017 р. №300 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” внесено зміни до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, якими передбачено монетизацію залишків невикористаних коштів субсидії на опалення.

Невикористані суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газопостачання та електропостачання для індивідуального опалення в обсягах, що не перевищують вартості 100 куб. метрів природного газу або вартості 150 кВт/г електричної енергії, відтепер не залишатимуться на рахунках отримувачів в організаціях, а перераховуватимуться на особовий рахунок одержувача субсидії в банківській установі або виплачуватимуться через поштові відділення.

Перерахування коштів частини невикористаної суми субсидії буде здійснюватись управлінням лише на підставі особистої заяви одержувача поданої до 01.09. 2017 року .

Тому просимо всіх одержувачів субсидій у яких є частина невикористаної субсидії станом на 01.05.2017 року звернутися до відділу прийому громадян управління соціального захисту населення за адресою: м. Вільнянськ, вул. Бочарова, б. 30 та до уповноважених осіб сільських та селищної рад для уточнення зекономленої суми субсидії та подання заяви (при собі мати: паспорт, ідентифікаційний номер, номер банківського рахунку для зарахування коштів).



« повернутися до списку новин