Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ

Переглядів: 677

 У приміщенні Вільнянського районного центру зайнятості 12.10.2017 спільно з представниками Управління патрульної поліції у м. Запоріжжі було проведено ярмарок вакансій для безробітних громадян та незайнятого населення.

Представники цієї силової структури Ірина Кириченко та Олександр Михайловський ознайомили присутніх з етапами відбору кандидатів, які після заповнення онлайн-анкети проходять: 1) тестування на логіку, математику та знання базового законодавства; 2) медичний огляд; 3) іспит з фізичної підготовки; 4) індивідуальну співбесіду, де кандидатам пропонуються для вирішення ситуативні задачі. Потім відібрані претенденти проходять 4-х місячний навчальний курс, під час якого отримують стипендію 5000 грн. в місяць, а після його успішного закінчення складають присягу та приступають до служби патрульного поліцейського.

        Хто може стати патрульним? Вимоги до кандидатів:

  • громадянин України віком від 21 до 35років;
  • вільне володіння українською мовою;
  • відсутність кримінального минулого;
  • міцне здоров’я та висока психологічна стійкість;
  • повна загальна середня освіта;
  • наявність чи намір отримати посвідчення водія категорії В;
  • готовність віддано служити людям.

Було повідомлено про рівень оплати праці, яка для рядового патрульного складає від 8000 грн., про графік служби, соціальне забезпечення та можливості професійного зростання і розвитку, а також наявність пільг для співробітників.

Наприкінці ярмарку присутнім продемонстрували відеоролик соціального спрямування, роздали заохочувальні буклети, а із зацікавленими особами провели індивідуальні співбесіди.

Набір триває! Заповнити анкету можна за посиланням www.patrol.police.gov.ua/job. Детальніша інформація за телефоном +380443906500.



« повернутися до списку новин