Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

«Ярмарок вакансій» за професією «військовослужбовець»

Переглядів: 703

В рамках проведення загальнообласного дня  «Ярмарок вакансій» за професією «військовослужбовець» у Вільнянському районному центрі зайнятості 24.05.2017 проведено ярмарок вакансій. У заході взяли участь безробітні, колишні військовослужбовці, учасники АТО.

Спеціалістом центру зайнятості надано інформація про ситуацію, що склалася на ринку праці району, про нові сучасні засоби пошуку роботи, про працевлаштування на наявні вакансії як можливість отримання, зокрема, тимчасової роботи, про професійне навчання як додатковий шанс знайти роботу, про самозайнятість, як один із видів працевлаштування, про підвищення власної відповідальності за працевлаштування.

Представник Вільнянського районного військового комісаріату Олександр Морозов ознайомив присутніх з умовами проходження служби за контрактом та можливості навчання.

Директор Вільнянського районного центру зайнятості Людмила Величко поінформувала про можливість проходження професійного навчання у Рівенському ЦПТО. Ознайомила з переліком професій та спеціальностей, за якими навчають у центрі. Розповіла про умови проживання, матеріальну базу, можливість проходження практики та подальшого працевлаштування за отриманою спеціальністю.



« повернутися до списку новин