Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Проведено презентацію роботодавця фізичної особи

Переглядів: 592

Вільнянською районною філією Запорізького ОЦЗ 10 жовтня 2018 року було проведено презентацію роботодавця фізичної особи – підприємця Бабуцького Романа Костянтиновича для осіб, які перебувають на обліку та шукають роботу.

         Підприємець проінформував присутніх про відкриття у Вільнянську кафе «Мангал хаус», яке спеціалізується на приготуванні м’ясних страв на мангалі (шашлик та шаурма). В зв’язку з цим підприємцю на постійну роботу потрібні працівники на кухню для приготування страв та адміністратор залу (буфетник) для обслуговування клієнтів, прийому замовлень, проведення розрахунків з покупцями.

         Оскільки запропонована робота не потребує особливої кваліфікації, то для неї підходять майже всі бажаючі, хто має презентабельну зовнішність, вміє спілкуватись з людьми, або хто добре знається на приготуванні м’ясних страв на мангалі. Обов’язковим має бути наявність санітарної книжки для роботи в закладі громадського харчування.

         Кафе працює щоденно з 9:00 до 21:00. Оплата праці також щоденна та складає від 250 грн.

         Презентацію роботодавця відвідали 12 осіб. Наприкінці заходу були проведені індивідуальні співбесіди з кожним бажаючим працевлаштуватися на запропоновані вакансії.

         Для подальшого працевлаштування, зацікавленим особам запропоновано особисто відвідати кафе «Мангал хаус», яке розташоване за адресою: м. Вільнянськ, вул. Соборна, 6-А (біля «Народної аптеки» та маг. «ЄВА»). Також інформацію стосовно цієї роботи можна отримати зателефонувавши (050) 824-84-15. Деталі вакансій на порталі служби зайнятості: буфетник (адміністратор залу – касир) та кухонний робітник.

 



« повернутися до списку новин