Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

І пленарне засідання першої сесії

Переглядів: 695

25 травня відбулось І пленарне засідання першої сесії Павлівської сільської ради сьомого скликання. Як ми знаємо це перша об’єднана громада у районі, обраний її керівник та 14 депутатів на місцевих виборах 30 квітня. Тож новообраний голова Клименко Анатолій Васильович провів перше пленарне засідання, на якому було визначено повноваження депутатів та Павлівського сільського голови, озвучено результати виборів.

Також припинено повноваження Семененківської сільської ради шляхом перетворення в громаду, обрано секретаря ради Линник Олену, утворено постійні комісії та затверджено Положення про них, розглянуто питання також щодо виконання бюджетів Павлівської та Семененківської сільських рад та багато інших організаційних питань.
У перспективі мешканців населених пунктів чекають перші вибори своїх старост. Крім того вже з наступного року об’єднана територіальна громада житиме вже за одним, а не двома, як зараз, бюджетами, повинні запрацювати прямі бюджетні відносини з центром. Також у роботі сесії взяв участь голова Вільнянської районної ради Салякін Андрій Олександрович. Він побажав  голові Клименку А.В. та всьому новообрпному депутатському корпусу плідної, злагодженої роботи.
Об’єднана територіальна громада Павлівської сільської ради стане прикладом для всіх інших та першопрохідником в усіх організаційних та фінансових питаннях.

Верещага Вікторія
 (редактор РРР «Вільнянські вісті»)



« повернутися до списку новин