Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Сесія обласної ради

Переглядів: 802

У четвер, 26 січня, об 11:00 відбудеться третє пленарне засідання десятої сесії Запорізької обласної ради VII скликання.

Місце проведення – сесійна зала Запорізької обласної ради.

On-line-трансляцію пленарного засідання сесії можна буде дивитися на сайті Запорізької обласної ради.

Сьогодні ж депутати Запорізької облради готуються до розгляду проекту бюджету 2017 року. Бурка Генадій Федорович також прийняв участь в обговорені. На розширеному засіданні постійної комісії з питань бюджету Запорізької обласної ради окрему увагу приділили закладам охорони здоров’я та освіти і науки. Департаменти вносять на розгляд депутатського корпусу правки до проекту бюджету на 2017 рік. Більшість з них пов’язана з підвищенням мінімальної заробітної плати, забезпеченості лікарень медикаментами та харчуванням, економією бюджетних коштів на комунальних витратах, впровадження енергозберігаючих програм, реконструкцію очисних споруд, каналізаційно-насосних систем та водопроводів, закупівлю автомобілів швидкої допомоги, медичного обладнання та інших товарів та послуг, необхідних для життєдіяльності області.

Всі правки, прийняті постійною комісією з питань бюджету, будуть розглянуті депутатським корпусом Запорізької обласної ради під час сесійного засідання.



« повернутися до списку новин