Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Благородна справа медичних працівників

Переглядів: 1008

День медичного працівника – професійне свято працівників галузі охорони здоров’я. У 2017 році це свято припадає на 18 червня. Тож і у Вільнянську не забули про нього, медичні працівники відзначили своє свято 16 червня у районному будинку культури та дозвілля Вільнянської районної ради.

На свято завітали голова Вільнянської районної ради Салякін Андрій Олександрович, заступник голови Вільнянської райдержадміністрації Степаненко Оксана Миколаївна, міський голова Мусієнко Наталія Олександрівна,  протоієрей Свято-Володимирівського храму отець В’ячеслав та медичні працівники з усього району. Голова Вільнянської районної ради наголосив, що «наша лікарня є взірцем для інших, наші лікарі віддають частину душі і серця, лікуючи пацієнтів» та побажав «миру, щастя, злагоди і гарних заробітних плат медикам».

         Подяки від голови Вільнянської районної ради Салякіна Андрія Олександровича з нагоди дня медичного працівника та за вагомий внесок у медичну справу отримали: Гетьман Світлана Олексіївна, Кука Дмитро Сергійович, Лазарік Катерина Вікторівна, Лебідь Євгеній Олександрович, Мельниченко Аліна Григорівна, Самсиця Олександр Олександрович, Черноусова Наталія Вікторівна. Від голови Вільнянської райдержадміністрації та голови Вільнянської райради до свята було вручено ключі від автомобілю головному лікарю Петро-Михайлівської амбулаторії Олійник Людмилі Петрівні.

         Також медичних працівників привітала і міський голова Мусієнко Наталія Олександрівна, подарувавши їм 60 кущів самшитів, які прикрасять двір лікарні та вручила подяку за сумлінну працю всьому колективу Вільнянської центральної комунальної лікарні з нагоди свята.

         Отець В’ячеслав у своїх привітаннях зрівняв лікарів з янголами, які лікують та з’являються у потрібну хвилину та подарував головному лікарю Іващенку Олегу Петровичу ікону, щоб оберігала увесь колектив медичних працівників.

         Головний лікар Вільнянської центральної районної комунальної лікарні Іващенко Олег Петрович працює в медичній сфері довгих 43 роки. Тому він щиро та від душі привітав колег зі святом, відзначив найкращих лікарів, медсестер, санітарів, водіїв грамотами Вільнянської ЦРКЛ з нагоди дня медичного працівника. До привітань приєдналася і Демченко Олена Олексіївна, головний лікар КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги», привітала колег, подякувала за їх невтомну та відмінну працю та вручила грамоти.

         Святкова зустріч завершилася грандіозним концертом. Шоу мильних бульбашок, співаки з міст Запоріжжя, Дніпропетровську, танцювальні колективи районного будинку культури та дозвілля – усі в цей день вітали наших трудівників, цілителів душі та тіла - медичних працівників! Низький уклін вам, працівники охорони здоров’я, щира подяка за вашу сумлінну та невтомну працю. Нехай сторицею до Вас повертається добро, дароване людям. Міцного здоров’я, благополуччя, добра Вам і Вашим родинам!

                                                     Верещага Вікторія (редактор редакціїрайонного радіомовлення «Вільнянські вісті»)



« повернутися до списку новин