Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Прийом областного депутата

Переглядів: 908

12 січня у приміщенні Вільнянської районної ради відбувся особистий прийом громадян депутатом Запорізької обласної ради Супруненко Аліною Григорівною. На прийом прийшли 6 чоловік, жителі міста Вільнянську та району, звернення яких були з приводу надання матеріальної допомоги на здоров’я та лікування в обласних медичних закладах.

У кінці 2016 року, Аліна Григорівна надала допомогу 28 людям з обмеженими можливостями у розмірі 300 грн. та більше. Матеріальна допомога була надана під Новій рік згідно списків, наданих КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Вільнянської районної ради та районної організації Червоного Хреста України.

Депутат обласної ради, Супруненко Аліна Григорівна, допомагає усім, у силу своїх можливостей. Також вагомим фактором є спільна співпраця депутата з районною владою: і з головою Вільнянської райдержадміністрації Руденком Олександром Андрієвичем, і з головою районної ради, Салякіним Андрієм Олександровичем. Саме спільна праця усіх гілок влади, дає вагомий результат заради блага людей міста та району.



« повернутися до списку новин